Koningsdag Op Paleis Huis Ten Bosch

Geniet mee van deze té leuke koningshuis-parodie

Jeugdprogramma Het Klokhuis maakte deze geweldige video van onze koninklijke familie, die alle fotosessies een beetje beu zijn. Je zou bijna denken dat ze het echt zijn…

Onze koning en koningin nemen met hun 3 dochters aan het begin van iedere zomer deel aan de zogenoemde ‘zomerfotosessie’, vaak in de paleistuinen bij hun eigen woonpaleis, Huis ten Bosch. Normaal gesproken is er natuurlijk ook altijd een Lech-moment, meestal in februari. Maar uiteraard is er dit jaar geen wintersportvakantie voor de Nederlands royals, vanwege corona. En dus ook geen fotosessie waarbij vooraf geselecteerde fotografen aanwezig kunnen zijn.

In de tussentijd kun je je prima vermaken met de foto’s van thuiswerkend leden van het koninklijk huis, zoals Willem-Alexander en Máxima en ook prinses Margriet. En met leuke filmpjes die een grappige kijk op onze koninklijke familie hebben. Zoals onderstaande video, van Het Klokhuis, waarin we W.A. en Máxima met Amalia, Alexia en Ariane zien die ‘een beetje moe’ worden van de officiële fotosessies. En zeggen dat ze dat zelf véél beter kunnen. Lachen geblazen, met weer een glansrol voor Elise Schaap als Máxima én ook Manouk, van het Junior Songfestival.

LEES OOK:

Laurentien in de LINDA.: ‘ik heb me nooit het mooiste meisje van de klas gevoeld’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, YouTube @ Het Klokhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen