Ireland Duke And Duchess Of Cambridge Visit

Fotoproject Kate heeft al 12.000 inzendingen ontvangen

Kate’s fotoproject ‘Hold Still’ blijkt een succes te zijn. In een maand tijd zijn al 12.000 beelden ingezonden. Hold Still is een speciale fotowedstrijd gelanceerd waarbij deelnemers foto’s moeten maken van het gevoel, de sfeer, de hoop en angst van het Britse volk tijdens de coronacrisis. Kate blijft, met nog een week voor de deadline, mensen oproepen om mee te doen. “Er zijn al vele geweldige inzendingen binnengekomen voor Hold Still”, laat ze weten.

De foto’s variëren van gezinnen in het hele land die hun leven aanpassen aan de lockdown tot zorgmedewerkers die hun leven op het spel zetten om anderen te helpen. “Het is nog niet te laat om deel te nemen”, vertelt Kate. “Neem even de tijd om vast te leggen hoe het leven er nu voor jou uitziet, want ik hoop dat we samen een blijvend beeld kunnen maken van hoe ons land tijdens deze pandemie samenkwam.”

Het is tot en met 18 juni mogelijk om foto’s in te sturen op de website van de National Portrait Gallery. Van de inzendingen wordt een selectie gemaakt van honderd foto’s die vervolgens online tentoon zullen worden gesteld.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen