2020 08 30

Eloise wordt steeds vaker op straat herkend

De 18-jarige Eloise is de afgelopen tijd een stuk populairder geworden en wordt nu zelfs op straat herkend. De oudste dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn blijkt een typische student. Ze is vorige week begonnen aan het studentenleven in Amsterdam.

De fotoreportage die Weekend van haar publiceerde was geen leuke verassing. Eloise en haar ouders waren niet blij met de cover waarop de gravin rokend te zien is. Via Instagram  liet Eloise weten dat ze graag van haar studentenleven wil genieten en dat ze hoopt dat mensen dat begrijpen.

Wat ze het meest irritant vindt van mensen die foto’s maken? ‘‘Mensen die het niet vragen, maar gewoon doen,’’ vertelt ze. Eloise bekende dat ze tegenwoordig op straat wordt herkend en nageroepen. Als persoon is ze veranderd en volwassen geworden door zich niet langer zorgen te maken over de mening van anderen, maar door op zichzelf te concentreren, zo vertelde ze.

De eerste week op de Amsterdamse campus van de hotelschool The Hague was goed bevallen. “Love it”, liet ze weten, terwijl ze dit keer alle vragen in het Engels beantwoordde. Haar eerste indruk van de studie was dat alles wat chaotisch verliep, maar dat was te wijten aan de coronamaatregelen.

Lees ook:

Royals en hun sterrenbeelden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @eloisevanoranje.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen