Eloise Weekend

Dit is Eloises ‘ik-ga-offline’-foto

Geen zorgen, het is maar een korte pauze. Eloise besloot zich aan te sluiten bij een project van een meidenblad. En houdt het even voor gezien online. Lees je mee over haar motivatie? Die is vast erg herkenbaar namelijk…

LINDA.meiden riep op om een dagje massaal ‘offline’ te gaan. Geen berichten plaatsen, liken of delen via social media. En niet constant bereikbaar zijn. Eloise zag dat wel zitten en doet mee. In een post op Instagram (vóór ze offline ging, knipoog) vertelt ze nog eens haar beweegredenen.

En die zijn maar wat begrijpelijk, voor velen van ons. Dat altijd maar met je telefoon in je handen zitten, constant updates, nieuws en social media checken lijkt bijna een levenswijze geworden. Tijd voor een korte pauze en wat reflectie. Eloise geeft bijvoorbeeld aan dat ze voorheen nog weleens dingen uitstelde die wel moesten gebeuren, vanwege al dat online zijn.

Is het voor jou herkenbaar? En zou je zelf mee kunnen doen, één volle dag offline? De meiden die meedoen en -deden aan de challenge, postten allemaal een soortgelijke foto: met de handen voor de ogen en een rustige achtergrond. Well played, Eloise!

Eloise Screenshot Instagram Offline Dagje Januari 2021

LEES OOK:

Deze royal blijft binnen vanwege het winterweer

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje