2020 09 02 1 850x0 4

Eloise en YouTuber Robbert krijgen kritiek: ‘Niet genoeg afstand’

Zaterdag hebben gravin Eloise en acteur, YouTube’er en presentator Robbert Rodenburg kritiek gekregen nadat ze beiden op Instagram een foto plaatsen van een samenzijn in Amsterdam. “Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?”, was één van de reacties op de video, waarbij de twee de coronaregels tijdens de ‘natte lunch’ aan hun laars lijken te lappen.

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien deed dat overigens eerder deze maand ook niet toen ze zich door Robbert Rodenburg liet interviewen voor zijn YouTube-serie Open Kaart. Na afloop publiceerden ze ook foto’s waarbij de afstand niet anderhalve meter was maar eerder 15 centimeter. Het openhartige gesprek is inmiddels 530.000 keer bekeken en heeft de op Instagram zeer actieve Eloise weer nieuwe volgers opgeleverd. 

Eind vorige maand is Eloise begonnen aan de hotelopleiding, maar zeker onder studenten worden de regels niet nageleefd. Dat heeft de afgelopen weken tot een enorme stijging van het aantal coronabesmettingen geleid. Vorige week vrijdag maakte Eloise’s vader zelfs bekend in zelfisolatie te gaan omdat hij in contact was geweest met een persoon die naderhand positief testte. Laurentien en zoon Claus zitten in Schotland veertien dagen in quarantaine vanwege de Schotse coronaregels voor reizigers uit Nederland.

LEES OOK:

Elizabeth geeft extra aandacht gezondheidszorg bij uitdelen Britse lintjes

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @eloisevanoranje.