Image 17 1

Eloise draagt boodschap uit met boek: ‘‘Wees jezelf’’

Eloise heeft als oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien best wat verantwoordelijkheden. Toch vindt de 19-jarige gravin het belangrijk om echt zichzelf te zijn. Dat is ook een van de boodschappen die ze de lezers van haar donderdag verschenen boek Learning By Doing wil meegeven.

De gravin geeft in het boek antwoorden op vragen die ze van haar vele volgers op Instagram krijgt. Zo schrijft de ‘gravinfluencer’ onder meer over kleding, het studentenleven en voeding. “Ik wilde ze natuurlijk meer over mij te weten laten komen. Maar mijn boodschap is vooral: doe lekker je ding en wees jezelf. Zo leef ik zelf ook”, vertelt Eloise aan het ANP. Het was best “stressvol” om tijdens haar opleiding aan de hotelschool een boek te schrijven. “Dat was wel veel ja, want mijn studie is erg druk”, zegt ze lachend. “Maar het team heeft me enorm geholpen. En het boek was ook een soort uitweg van de drukte, ik kon lekker creatief doen. Dus het was stressvol, maar vooral heel erg leuk.”

Eloise is erg trots op Learning By Doing. “Ik heb het boek vandaag voor het eerst kunnen vasthouden. Het is zo onwerkelijk, ik heb er echt geen woorden voor. Dit is gewoon mijn baby”, zegt ze. “Het is echt mooi geworden.” Ook haar ouders zijn trots op haar en hebben haar veel geholpen tijdens het schrijfproces. “Ze zijn supertrots, hebben me heel erg gesteund en me veel feedback gegeven. Dat heeft me zo geholpen. Maar ze hebben me wel de volledige vrijheid gegeven in waar ik over schreef.”

LEES OOK:

Eloise (19) debuteert als schrijfster

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen