Naamloos

Eloise bepaalt zelf wat ze op Instagram zet

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft vandaag op Instagram openhartig een aantal vragen van haar volgers beantwoord. Ze benadrukte nog eens extra dat haar ouders niet over haar schouders meekeken. Volgende week maandag wordt de gravin 18 jaar.

“Nee ze controleren niks, maar ik let uit mezelf op wat ik precies post!”, antwoordde ze op de vraag hoe ze omgaat met sociale media en of ze erop mag zetten wat ze wil of dat haar ouders dat eerst checken. De oudste kleindochter van prinses Beatrix kreeg een aantal vragen over haar afkomst. Dat mensen alleen bevriend willen zijn vanwege haar familie vindt ze “echt vervelend”. Zulke mensen blokkeert ze, zo antwoordde Eloise die ook vertelde een goede band te hebben met haar grootmoeders. “De liefste oma’s ooit.”

Ze liet weten dat ze het ‘best gek’ vond dat iemand haar zo belangrijk vond om een fanaccount van haar aan te maken. “Maar wel heel lief.” Raar is het dat mensen met haar op de foto willen. Het maakt haar overigens niet veel uit dat ze een titel heeft, maar “voor de duidelijkheid mijn titel is niet prinses” antwoordde ze op de vraag of ze het chill vindt de titel te hebben of dat het haar weinig boeit. “Het maakt me inderdaad niet heel veel uit. Het is maar een titel.”

Vorige maand haalde Eloise haar middelbareschooldiploma en na de zomer begint ze met een studie aan de hotelschool. “Ik wil iets met management doen en dan in een hotel”, beschreef ze haar droombaan. Op dit moment werkt ze in een restaurantje, waar ze klanten kan helpen in vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Ze laat weten dat ze af en toe ook nog wel onzeker is. “Tuurlijk! Ik denk dat iedereen het wel heeft. Maar je moet je er niet zo gek over maken want het is uiteindelijk alleen maar vervelend voor jezelf. Weet dat je perfect bent op je eigen manier.” Vroeger vond ze haat “echt vervelend”, maar tegenwoordig “moet ik er oprecht om lachen”, aldus Eloise.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram.