Feestje Voor Jarige Pieter Van Vollenhoven

Doen Margriet (77) en Pieter (81) ook mee met de vaccinatiecampagne?

De 71-jarige prinses Margriet en de 81-jarige prof mr Pieter van Vollenhoven (81) zullen zich, wanneer ze aan de beurt zijn, laten vaccineren tegen het coronavirus. Dat is desgevraagd vanuit Apeldoorn bevestigd aan het ANP. Eerder was al bekend dat prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich zullen laten inenten.

De vaccinaties zullen echter niet te zien zijn, want De Oranjes willen zich niet voor de camera laten vaccineren zoals bijvoorbeeld donderdag de Jordaanse koning Abdullah en zijn zoon kroonprins Hoessein deden en eerder ook koning Salman van Saudi-Arabië. De Rijksvoorlichtingsdienst liet weten dat er ook geen mededeling komt wanneer de prikken zijn gezet.

In het Verenigd Koninkrijk kwam wel zo’n mededeling wel toen koningin Elizabeth (94) en prins Philip (99) werden gevaccineerd. Ook Denemarken en Noorwegen hebben melding gemaakt van de inenting van koningin Margrethe (80), en koning Harald (83) en koningin Sonja (83). Het Zweedse hof liet woensdag weten dat koning Carl Gustaf (74) en koningin Silvia (77) netjes op hun beurt wachten.

LEES OOK:

Máxima brengt werkbezoek aan ABC-eilanden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.