Koningsdag In Amersfoort Máxima Anp

Dit zijn de grappigste Tweets over ons koningshuis

Een beetje humor moet kunnen. Je hebt vast weleens de persiflages in De TV Kantine of de leuke video’s van Het Klokhuis gezien. Wij loerden even online en vonden een paar té grappige Tweets over onze oer-Hollandse royals voor je.

Met een knipoog natuurlijk. Ons koningshuis maakt links en rechts best wat los en dat wordt niet zelden op Twitter – op een humorvolle manier – gedeeld. Kijk mee naar deze leuke Tweets!

Joost Nederpelt vindt het wel meevallen met die talenknobbel van W.A. Onlangs waren W.A. en Máxima op staatsbezoek in Duitsland.

Cindy wordt nieuwsgierig van het tasje van Amalia. Wij eigenlijk ook wel… louter een leuk accessoire voor op de foto of draagt ze er belangrijke items in mee?

https://twitter.com/1311cindy/status/1416077550699360270

Een kleine stap terug in de tijd. Wat een leuke foto’s en heerlijke gelegenheid!

Haha, door de stevige wind zag Amalia vást niet dat ze pal voor zusje Alexia ging staan.

Beetje flauw, dat wel, maar Beatrix en haar hoeden zijn natuurlijk een gouden combi. Had je deze bijzondere exemplaren al eens gezien?

Patrick van Katwijk is fotograaf en kan daardoor soms vooraan staan bij de leukste momenten, werkbezoeken én dus dicht bij de populairste royals komen!

En tot slot een kunstig taalgrapje van Wouter. De Draeck steken, je moet er maar op komen.

LEES OOK:

Pieter van V. wil koe die op de Maas dreef redden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Twitter @JoostNederpelt, @1311cindy, @EftelHistorie, @ontaal, @stijnsteenhuis, @PatrickvKatwijk, @wouterjonkman