De 81-jarige Pieter Twittert over zijn verjaardag met bosvriendinnen

De echtgenoot van prinses Margriet, Pieter van Vollenhoven, heeft vandaag via Twitter op originele wijze bedankt voor de stroom aan felicitaties ter gelegenheid van zijn 81e verjaardag. "Heel veel dank voor jullie hartelijke en vele gelukwensen die ik van U allen ter ere van mijn verjaardag mocht ontvangen", richtte hij zich vanuit Apeldoorn tot zijn bijna 42.000 'Twitter vrienden en vriendinnen'."Dat heeft uw jeugdige kluizenaar zéér gewaardeerd."

Van Vollenhoven heeft zich samen met Margriet teruggetrokken in de eigen woning naast paleis Het Loo. “Het isolement is, als je niet ziek bent, absoluut een grote opgaaf”, zei hij aan de vooravond van zijn verjaardag tegen het ANP.

Gelukkig kan hij vlak bij zijn huis heerlijk de bossen in. Op Twitter schreef hij: “Géén bezoek want ik vier deze dag met mijn nieuwe bosvriendinnen”. Hij deelde een aantal foto’s van een groep wilde zwijnen.

Lees ook:

Vandaag is het precies veertig jaar geleden dat koningin Juliana op haar 71e verjaardag aftrad en de kroon overdroeg aan haar dochter Beatrix.

Veertig jaar geleden werd Beatrix koningin

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen