Netherlands Royalty

Boek over Máxima van Rick Evers blijkt bestseller

Rick Evers’ boek over koningin Máxima is in de eerste week meteen binnengekomen in de Bestseller 60. ‘Máxima. Meer dan Majesteit’, zoals de titel van het boek luidt, staat deze week op plek 56.

Het boek gaat over inhoud van de veelzijdige werkzaamheden van de koningin. De ‘verpakking’ – de kleding en de franje – wordt wel aangestipt, maar de nadruk ligt op haar inspanningen voor bijvoorbeeld het Prinses Máxima Centrum, het bereiken van meer muziekonderwijs in Nederland, goede educatie over geldzaken en het beheer van de koninklijke stichtingen. Het boek over Máxima van royaltydeskundige Evers is een van de vijf nieuwe titels die deze week op de Bestseller 60 staan genoteerd. Ook het nieuwe boek van Lucinda Riley, De zevende zus, staat deze week voor het eerst op de lijst en is zelfs op de eerste plek binnengekomen.

Ook het boek van Marcia Luyten over de Nederlandse vorstin staat sinds drie weken in de Bestseller 60. Moederland, het eerste deel van een tweedelige ‘biografische schets’ van koningin Máxima, stond zelfs even in de top 10 van de lijst, maar is deze week gezakt naar de elfde plaats.

LEES OOK:

Bijzonder:‌ ‌Máxima‌ ‌geïnterviewd‌ ‌door‌ ‌Matthijs‌ ‌van‌ ‌Nieuwkerk‌ ‌

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen