Ben jij ook zo benieuwd wat Willem-Alexander in zijn boekenkast heeft staan?

Het was een fijne verrassing, de beelden van een thuiswerkende koning en koningin, gistermiddag. Máxima casual chic, mét bril. Willem-Alexander ontspannen en in donkerblauw poloshirt. Maar wat staat er precies in die boekenkast, achter hem?

In tegenstelling tot de foto van Máxima, kunnen we bij de koning met een beetje goed turen zien wat hij graag leest. We zien naast ingelijste foto’s van het paar met de Britse koningin Elizabeth, een foto van Amalia, zijn ouders Beatrix en Claus en iets dat op een vakantiekiekje lijkt, ook veel boeken. En die duiden op een behoorlijk brede interesse van Willem-Alexander.

Lees ook:

Zo spotten we aardig wat titels over kaarten en reizen. Great Maps, de Ski-atlas van de wereld en Het Universum van Amsterdam bijvoorbeeld. Daarnaast heeft een boek van de p.a. van Nelson Mandela een plekje gekregen: Goedemorgen, meneer Mandela. En dan zijn er nog de boekwerken die meer de ondernemen- en management-kant opgaan: Management Made Simple, De Verborgen Impact en Meer Waarde.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP