Beatrix en Mabel naar uitreiking ingenieursprijs

Prinses Beatrix en prinses Mabel wonen woensdag 4 maart de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs bij in De Oude Bibliotheek Academy in Delft.

Het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs (KIVI), de beroepsvereniging voor ingenieurs in Nederland, reikt de Prins Frisoprijs Ingenieursprijs voor de zesde keer uit om onderscheidende beroepsgenoten een podium te bieden.

Genomineerden

De winnaar mag zich een jaar lang Ingenieur van het Jaar noemen. Genomineerd zijn Bas Reedijk (afdelingshoofd Water bij BAM Infraconsult), Erik Duisterwinkel (innovator bij Antea Group) en Jelte Kymmell (managing director en oprichter van Mocean Offshore).

LEES OOK:

Prins Friso

De ingenieursprijs is in 2015 vernoemd naar de overleden prins Friso. Hij was ingenieur werktuigbouwkunde en lucht- en ruimtevaarttechniek en lid van KIVI. Sinds de instelling van de prijs zijn Friso’s moeder prinses Beatrix en weduwe prinses Mabel steeds bij de uitreiking geweest. Ook dit jaar gaan zij na de uitreiking met de finalisten in gesprek en bekijken zij hun werk.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen