Bernhard Jr. Met Zoon Samuel Screenshot Instagram

5 leuke weetjes over Samuel: zoon van Bernhard jr.

Bernhard en Annette hebben samen dochter Isabella. En zoons Samuel en Benjamin. Middelste kind Samuel verdient weleens een plekje in de eregalerij van Royalty! Vandaar: een aantal verse feitjes over deze royal tiener.

Samuel heeft dus zus Isabella boven zich. Zij werd onlangs 19 jaar, toen ze vorig jaar 18 werd, plaatste opa Pieter van Vollenhoven deze geweldig leuke foto van hen samen. En onder Samuel is er nog Benjamin, die in maart 13 is geworden.

Samuel vierder vorige week zijn 17de verjaardag. Tijd om eens wat meer weetjes dan alleen zijn leeftijd op te duiken.

Voluit heet hij Samuel Bernhard Louis – maar zijn roepnaam is Sam. Zo noemt zijn vader hem dan ook, als hij een foto van hen samen deelt via Instagram bijvoorbeeld.

Bernhard Jr. Met Zoon Samuel Screenshot Instagram

Hij heeft zelf ook een account op Instagram, waar hij vooral ‘fun’ foto’s deelt. Veel waterpret en ook een plaatje met déze mooie dame. Een vriendin van hem, gokken wij.

Samuel Met Blonde Dame Screenshot Instagram

En die ‘need for speed’ lijkt door zijn aderen te stromen. Net als vader Bernhard jr. (mede-eigenaar van Circuit Zandvoort), zoekt Sam de ’thrill’ van racen graag op: hier zie je hem tijdens een kartwedstrijd.

Samuel In Kart Screenshot Instagram

Alle drie de kinderen van Bernhard jr. en Annette werden in Amsterdam geboren. Hier woont het echtpaar dan ook al jaren. Van Bernhard jr. weet je vast dat hij aardig wat panden bezit, vooral in onze hoofdstad. Er werd door de PvdA zelf al eens naar hem verwezen met de term ‘prins Bernhard-belasting‘, een belasting voor eigenaren van zeer veel panden.

Bernhard Jr. Annette Samuel En Benjamin Op Circuitpark Zandvoort Screenshot Instagram

Samuel groeit zoals je het van een 17-jarige mag verwachten! Op deze stoere foto – met vader Bernhard jr. – zie je duidelijk dat de jonge man al boven paps uittorent!

Samuel En Bernhard Jr. In Pak Screenshot Instagram

LEES OOK:

Eloise deed een Insta Q&A en dít zijn haar openhartige antwoorden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @bernhardvanoranje, @samuelvanoranje