3x Máxima in een jumpsuit

En nee, op de foto bij dit artikel draagt ze geen jumpsuit. Kijk dus vooral even verder voor 3 mooie jumpsuits en de nog mooiere stijlkoningin die ze met zorg uitgekozen heeft.

Het is en blijft een geliefd kledingstuk: de jumpsuit. Vrouwelijk en veelal comfortabel, maar in zo veel varianten te verkrijgen, dat omschrijven eigenlijk de lading niet dekt. Stijlvol is het zeker, zo’n jumpsuit. En dat is Máxima natuurlijk ook. Daarom: de spotlights op onze koningin in een jumpsuit.

Dit classy zwarte exemplaar is uitermate geschikt voor een banket, staatsbezoek of ontvangst van een hoogwaardigheidsbekleder. Mooi, met de kanten mouwtjes en de smalle riem.

Koningspaar Ontvangt Secretaris Generaal Vn

En wat dacht je van deze fantástische, met wijde pijpen? Dat knalrode is een kleur die Máxima met verve draagt. Mooi, ze steelt de show naast Willem-Alexander.

Máxima Jumpsuit Foto 2

Deze is al bijna een klassieker te noemen. Ze droeg ‘m ook voor de familiefoto (die met de hoofden naast elkaar) die fotograaf Erwin Olaf in 2018 maakte. De strapless jumpsuit is een ontwerp van Roland Mouret, een Franse designer.

Koningin Bij Openingsavond Concertgebouworkest

LEES OOK:

Eloise heeft een thee-momentje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis / RVD