17-jarige gravin Eloise: ‘hou je alsjeblieft aan de maatregelen’

Haar oom, Willem-Alexander, sprak vrijdagavond nog het Nederlandse volk toe. Hij riep op tot saamhorigheid en het goed luisteren naar de autoriteiten. Nichtje Eloise, dochter van Laurentien en Constantijn, deed dat ook. Maar dan op haar manier.

Het Instagram-account van de 17-jarige gravin is er één vol fijne plaatjes. Vakanties, vriendinnen, familie… maar er is ook ruimte voor een serieuzere boodschap. Via een story riep Eloise dit weekend iedereen op om de getroffen maatregelen serieus te nemen. En deze na te leven.

Ze zegt: ‘Ik vraag jullie om echt je best te doen om je zoveel mogelijk aan de maatregelen te houden. Samen kunnen we dit beter aan’, een story verdwijnt vanzelf na 24 uur, maar de hoop is dat vele mensen haar oproepje hebben gezien. De meest recente op haar account is een ’throwback’ van de skivakantie van de Van Oranjes, waar ze onder heeft geschreven ‘ik wens iedereen sterkte en beterschap’.

Lees ook:

Onze royals zijn volop bezig met Corona en de gevolgen ervan. Zo werd er natuurlijk al vol overtuiging geklapt voor de zorg door Willem-Alexander en zijn gezin. En deelde Pieter-Christiaan foto’s van de lege schappen in de supermarkt, als gevolg van het hamsteren dat veel mensen deden.

https://www.instagram.com/p/B9yzithloWS/

 

Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen