×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning ontvangt Obama

  Zweedse koning ontvangt Obama

  Koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw koningin Silvia hebben donderdag de Amerikaanse president Obama ontvangen tijdens een officiële receptie op het paleis in Stockholm. Obama is de eerste zittende president van de VS die een bilateraal bezoek brengt aan Zweden.


  Obama bezoekt Zweden daags voor het begin van de top van de G20 in het Russische Sint Petersburg. Eerder had hij een ontmoeting met premier Fredrik Reinfeldt. De Zweedse regeringsleider wilde vooral praten over het onderwerp vrijhandel. Volgens Reinfeldt gaat het er vooral om de Zweedse welvaart en economie te stimuleren en te zorgen voor werkgelegenheid.

  5 september 2013 - 15:40