×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoon prinses Caroline getrouwd

  Andrea en Tatiana geven elkaar het jawoord

  Zoon prinses Caroline getrouwd

  Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo hebben elkaar rond 11.45 uur het jawoord gegeven onder de palmbomen, zo weet Hello! Magazine. Na het jawoord werd er luid geapplaudisseerd door de 400 gasten die erbij aanwezig waren.

  Daarna heeft het hele gezelschap met elkaar geluncht in het paleis. De ceremonie zou volgens het Engelse blad vrij simpel zijn geweest. Maar er waren toch wat traditionele elementen omdat Andrea tweede in de lijn der troonopvolging is, na zijn moeder prinses Caroline. De huidige vorst van Monaco, prins Albert, heeft (nog) geen wettige kinderen uit zijn huwelijk met Charlene Wittstock.

  Er zijn geen details over het huwelijk naar buiten gebracht. Dit zou het kersverse echtpaar namelijk niet willen. Andrea en Tatiana werden in maart de trotse ouders van een zoontje genaamd Sacha.

  31 augustus 2013 - 15:51