×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate voor het eerst met zoontje naar opa

  Prins Philip ontmoet achterkleinzoon George

  William en Kate voor het eerst met zoontje naar opa

  Prins Philip heeft zijn achterkleinzoon voor het eerst ontmoet. Prins William en zijn vrouw Catherine zijn zondagmiddag met hun baby George op het Schotse kasteel Balmoral aangekomen. "Dit was een fantastisch moment voor Philip", vertelt een bron aan Daily Mirror. "Hij wilde zijn achterkleinzoon zo graag ontmoeten en het is bijzonder voor hem om de familie bij elkaar te hebben."


  Het is voor het eerst sinds ruim een eeuw dat drie generaties directe Britse troonopvolgers samen zijn en dat is een uniek fotomoment volgens Daily Mirror. Koningin Elizabeth kan samen met haar zoon Charles, kleinzoon William en achterkleinzoon George poseren voor het kiekje. De laatste soortgelijke foto dateert uit 1894, toen koningin Victoria samen met haar zoon Edward VII, kleinzoon George en achterkleinzoon Edward VIII op de foto stond. Koningin Elizabeth is al sinds eind juli in haar Schotse vakantieverblijf en prins Philip arriveerde in augustus. De 92-jarige echtgenoot van de koningin was het enige nabije familielid die prins George nog niet had ontmoet, omdat hij herstellende was van een operatie in juni.

  16 september 2013 - 11:05