×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander ontvangt president Kaapverdië

  Willem-Alexander ontvangt president Kaapverdië

  Koning Willem-Alexander ontvangt vandaag de president van de Republiek Kaapverdië, Jorge Carlos Fonseca. De president vertrekt donderdag al weer uit Nederland.


  Koning Willem-Alexander ontvangt vandaag de president van de Republiek Kaapverdië, Jorge Carlos Fonseca. De president vertrekt donderdag al weer uit Nederland.

  Vrijdagmiddag reikt Willem-Alexander de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2013 uit. Vier jonge kunstenaars ontvangen deze aanmoedigingsprijs, een bedrag van 6500 euro. Na de prijsuitreiking zal de koning de tentoonstelling van de winnende werken en een selectie uit de overige ingezonden schilderijen openen.

  3 oktober 2013 - 08:43