×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt Jarige Job

  Willem-Alexander bezoekt Jarige Job

  Koning Willem-Alexander heeft maandagmorgen een bezoek gebracht aan Stichting Jarige Job in Rotterdam. De stichting neemt deel aan het Oranje Fonds Groeiprogramma. Zo is te lezen op de website van het Koninklijk Huis.


  Jarige Job deelt verjaardagspaketten uit aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar die hun verjaardag niet vieren omdat de financiële middelen er daarvoor niet zijn. In het pakket zit alles wat nodig is voor een gezellige verjaardag, namelijk een taart, slingers, cadeautjes en traktaties voor op school.

  Willem-Alexander kreeg onder meer een rondleiding door het inpakcentrum. Naast het uitdelen van de paketten zet Jarige Job zich ook in voor de bewustwording van verborgen armoede in Nederland.

  De koning bezocht de stichting samen met de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.

  10 september 2013 - 14:02