juan carlos XRay

Werd Juan Carlos gechanteerd?

Net nu gesproken wordt over zijn terugkeer uit ballingschap, komen details naar buiten over een buitenechtelijke relatie.

Een van de vele buitenechtelijke relaties, want als de geruchten kloppen had de voormalige Spaanse koning er tenminste 5.000. Alleen was zijn verhouding met actrice Bárbara Rey in de jaren tachtig net even anders.

Rey – het zal toeval zijn dat haar achternaam ‘koning’ betekent – was namelijk niet zomaar een minnares. Details over de relatie staan in openbaar gemaakte dagboeken van het toenmalige hoofd van de Spaanse geheime dienst. Zo heeft ze met maar liefst drie camera’s de seks met de koning vastgelegd, een in de eetkamer en twee in de slaapkamer.

Geruchten over de tape en compromitterende foto’s doen al jaren de ronde, maar pas nu heeft de Spaanse overheid toegegeven dat alles waar is. Juan Carlos en Rey begonnen in 1975 hun relatie, die duurde tot ze begin jaren ‘80 trouwde. Als dat huwelijk op de klippen loopt, zetten koning en actrice hun relatie voort tot daar in 1994 een einde aan komt.

Maar niet aan het risico dat Rey alles naar buiten zal brengen. Rijke Spanjaarden kopen dat af, voor ruim 5 miljoen euro.

LEES OOK:

JUAN CARLOS TERUG NAAR SPANJE?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Telegraaf/El Confidencial