×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wandel door dromen op Het Loo

  Wandel door dromen op Het Loo

  De Stallenlaan in de tuinen van Paleis van Loo in Apeldoorn verandert vanaf volgende week vrijdag tijdelijk in een 'dromenlaan.' Metershoge vlaggenpoorten vertellen over de dromen die Nederlanders hebben ingestuurd voor het nationale Droomboek, dat koning Willem-Alexander donderdag krijgt.


  Het Droomboek is een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging. Meer dan 6500 mensen stuurden hun toekomstdroom voor Nederland en de koning in. Een selectie daarvan is gebundeld tot een boek. Ruim 120 dromen en de bedenkers daarvan zijn uitgebeeld in de Stallenlaan op Het Loo.

  Elk Nederlands huishouden krijgt volgende week een waardebon, waarmee het Droomboek gratis is af te halen in de boekhandel.

  29 augustus 2013 - 14:59