×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIP Wellnessdag voor ouderen

  VIP Wellnessdag voor ouderen

  International Wellness Resorts organiseert samen met het Nationaal Ouderenfonds een unieke VIP Verwendag bij wellnessresort de Veluwse Bron. Op woensdag 12 april is de Veluwse Bron exclusief geopend voor het Nationaal Ouderenfonds. Op deze dag worden 275 ouderen in de watten gelegd tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron. Via het Nationaal Ouderenfonds hebben ouderen zich kunnen aanmelden voor deze VIP Verwendag. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Willeke Alberti.


  De wellnessresorts van IWR hebben in de maand december een goed doel ‘geadopteerd’. Dit jaar was dat het Nationaal Ouderenfonds. Willem Künne, operationeel directeur van IWR: “Het is voor het eerst in negen jaar sinds de opening van de Veluwse Bron dat het resort gesloten is voor andere gasten. 'Het is geweldig dat wij als bedrijf iets kunnen betekenen voor deze doelgroep. Wij hopen niet alleen een mooie dag te organiseren maar ook bij te dragen aan duurzame contacten tussen de ouderen zodat zij ook na deze dag elkaar eens kunnen opzoeken'. 'Een bijzonder woord van dank gaat ook uit naar onze medewerkers die zich op deze dag vrijwillig inzetten én de vele donaties die door onze gasten zijn gedaan. Daarnaast hebben ook onze leveranciers bijgedragen om van deze dag een echt VIP-dag te maken'. 
   

   

  Programma

  Op woensdag 12 april worden 275 ouderen in de watten gelegd met ontspannende mini-schoonheidsbehandelingen en allerlei workshops om te relaxen. De dag begint om 10.00 uur met koffie of thee en gebak, tussen de relaxsessies en mini-behandeling door is er een uitgebreide lunch en om 14.00 uur is er een optreden van Willeke Alberti. Rond 16.00 uurkeren de ouderen, met een goede gevulde goodiebag, weer huiswaarts.

   

   

  1 miljoen eenzame ouderen

  In Nederland leven 1 miljoen eenzame ouderen. 200.000 ouderen voelen zich extreem eenzaam: zij hebben hooguit eens per maand een sociaal contact. Het bestrijden van eenzaamheid en het bevorderen van zelfredzaamheid vormt het hart van het werk van het Nationaal Ouderenfonds.

   

  Over het Nationaal Ouderenfonds

  Met onze projecten en diensten bestrijden we eenzaamheid onder ouderen en bevorderen

  we zelfredzaamheid.

   

  ·         We zorgen ervoor dat ouderen hun sociale kring vergroten of versterken. Bijvoorbeeld door dagelijkse dingen zoals boodschappen doen weer toegankelijk te maken, maar ook met brei- en voetbalclubs.

  ·         Onze OuderenOmbudsman helpt ouderen en hun naasten bij vragen die te maken hebben met ouder worden en wet- en regelgeving.

  ·         De vrijwilligers van de Zilverlijn bellen wekelijks honderden eenzame ouderen voor een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek.

  ·         Met onze evenementen en uitjes geven we het hele jaardoor extra aandacht aan ouderen. Voorbeelden zijn de kerstdiners en de stranduitjes.

   

  Over International Wellness Resorts

  Met zeven grote wellnesscentra is IWR marktleider in Nederland als het gaat om wellness. Het bedrijf heeft een marktaandeel van ongeveer 40 procent in Nederland. Op jaarbasis ontvangt de IWR groep – Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell en SpaSense – meer dan 1,3 miljoen gasten.

  Foto's: International Wellness Resorts

  7 april 2017 - 09:58