×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Veel animo voor eerste Prinsjesdag Willem-Alexander

  2500 zitplaatsen aan het Lange Voorhout uitverkocht

  Veel animo voor eerste Prinsjesdag Willem-Alexander

  De 2500 tribuneplaatsen aan het Lange Voorhout in Den Haag voor Prinsjesdag zijn uitverkocht. De belangstelling voor het evenement is groot, vertelt Mieke Smid van Den Haag Marketing in het AD.


  “Ongetwijfeld omdat Willem-Alexander de kabinetsplannen voor het eerst voorleest”, zegt Smid. “We hebben niet voor niks het aantal tribuneplaatsen uitgebreid van zo’n 1600 plaatsen naar 2500 en die zijn kort voor het weekeinde allemaal uitverkocht geraakt.”

  Eén van de mensen op de VIP-tribune is de 47-jarige Tonny van den Bosch uit Boxmeer, die kaartjes heeft gewonnen om Prinsjesdag bij te wonen. “Al sinds mijn twaalfde spaar ik van alles over de koninklijke familie”, vertelt ze. “Uit kranten en bladen knip ik foto’s die ik weer in fotoboeken plak, maar ik heb ook mokken, theelepeltjes en glazen met hun beeltenis verzameld. Ik ben nog nooit in Den Haag geweest. Hopelijk hebben we goed zicht op de Gouden Koets zodat ik mooie foto’s kan maken.”

  16 september 2013 - 10:49