×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tientallen fans staan al klaar voor Prinsjesdag

  Urenlang in de kou voor een goede plek langs de route

  Tientallen fans staan al klaar voor Prinsjesdag

  De eerste Oranjefans stonden dinsdagochtend al vroeg langs de route die de Gouden Koets gaat rijden. Ze wilden verzekerd zijn van een goed plekje. Oscar Meijer was een van hen, zoals elk jaar trouw op Prinsjesdag en (voorheen) Koninginnedag op de beste plek.


  Koning Willem-Alexander vertrekt rond één uur met koningin Máxima vanaf Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal. Daar leest hij de troonrede voor. Langs de route worden 40.000 mensen verwacht.

  In Den Haag zijn straten afgesloten en zijn touwen in de tramrails gelegd, zodat de koets niet vast komt te zitten. Er is zand gestrooid om ervoor te zorgen dat de paarden niet uitglijden.

  17 september 2013 - 10:17