×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise koning wijzigt strenge verkeersregels

  Na felle kritiek op sociaal media

  Thaise koning wijzigt strenge verkeersregels

  De Thaise koning Vajiralongkorn heeft de politie opgedragen om wegen in Bangkok niet meer compleet af te zetten voor de koninklijke autocolonnes. Dat maakte een woordvoerster van de overheid maandag bekend.


  Volgens haar had koning Vajiralongkorn zijn zorgen geuit dat de bevolking hinder zou ondervinden van autocolonnes van de koninklijke familie.

  Het besluit volgt na felle kritiek op Thaise sociale media. Forenzen ondervonden grote hinder van de politieblokkades omdat de avondspits compleet vastliep.

  Ondanks strenge wetten over kritiek op de Thaise koninklijke familie uitten veel mensen online hun ongenoegen over de koninklijke autocolonnes. Mensen die leden van het koningshuis beledigen kunnen zware straffen tot 15 jaar cel opgelegd krijgen.

  13 januari 2020 - 11:11