×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise koning betuigt medeleven na bloedbad

  Een boze Thaise militair schiet 29 mensen dood

  Thaise koning betuigt medeleven na bloedbad

  De Thaise koning Vajiralongkorn heeft zijn zorg en medeleven geuit na de schietpartij in Nakhon Ratchasima.


  Een boze Thaise militair (32) schoot daar zaterdag 29 mensen dood en tientallen raakten gewond. De schutter was zelf ook gedood.

  De koning heeft leden van zijn hofhouding naar ziekenhuizen en naar de woningen van de slachtoffers en gewonden gestuurd om condoleances over te brengen en steun te betuigen, zo maakten Thaise media zondag bekend.

  Jakrapanth Thomma was woedend dat de verkoop van een stuk grond door een familielid van zijn bevelvoerend officier niet doorging. Hij ging daarop eerst naar diens huis op de legerbasis en schoot de officier en twee familieleden dood. Daarna ging hij naar een winkelcentrum, waar hij in 15 uur tijd een bloedbad aanrichtte onder het winkelend publiek.

  10 februari 2020 - 06:18