×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sophie van Wessex op koninklijke solotour

  Sophie van Wessex op koninklijke solotour

  Sophie, de gravin van Wessex, is in Qatar vanwege haar koninklijke solotour. Tijdens haar tripje ging ze al naar het Islamic Museum of Arts in de hoofdstad Doha en daar bewonderde ze volgens Hello! Magazine de kunst in de vitrine.


  Op de eerste dag van haar bezoek had ze ook een ontmoeting met de premier van het land Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani. Later op de avond ging ze naar een liefdadigheidsgala.

  Het Engelse blad schrijft dat Sophie er prachtig uitzag. Tijdens haar museumbezoek droeg ze een lange broek met een blauw printje en een wit jasje dat ze combineerde met een lichtblauwe sjaal. De vrouw van prins Edward poseerde voor de fotografen in de tuinen van het museum.

  Vorige week was Sophie in India. Ze was daar om meer bewijstzijn te genereren voor de organisatie ORBIS dat zich inzet tegen slechtziendheid.

  23 september 2013 - 13:47