×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien bij opening Week Alfabetisering

  Prinses Laurentien bij opening Week Alfabetisering

  Prinses Laurentien is maandag aanwezig bij de opening van de negende editie van de Week van de Alfabetisering in attractiepark de Efteling, zo valt te lezen op de website van het Koninklijk Huis. De week wordt officieel geopend door minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
  Tijdens de bijeenkomst worden ook de Nationale Alfabetiseringsprijzen uitgereikt aan organisaties en personen die zich inzetten voor het vergroten van geletterdheid. De prijzen zijn ingesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
  Prinses Laurentien is de voorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven en sluit de feestelijke opening af. Ze staat daarbij stil bij het belang van goed lezen en schrijven en bij de nauwe samenwerking tussen Stichting Lezen & Schrijven en de Efteling.
  De Week van de Alfabetisering vindt plaats van 8 tot en met 15 september.

  9 september 2013 - 10:33