eugenie

Prinses Eugenie misschien ook naar Amerika

Prinses Eugenie wil haar neef Harry misschien achterna naar Californië. De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, die in verwachting is van haar tweede kindje, zou met haar man een verhuizing naar de Verenigde Staten overwegen. Volgens bronnen zoeken ze zelfs al naar een huis.

Volgens de Daily Mail wil prinses Eugenie wil haar neef Harry achterna naar Californië. De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, die in verwachting is van haar tweede kindje, zou met haar man Jack Brooksbank een verhuizing naar de Verenigde Staten overwegen.

Huizen kijken

Volgens bronnen van de Engelse krant zouden Harry en Meghan al links naar huizen in de buurt waar zij zelf wonen naar Eugenie hebben gestuurd, in Montecito. Volgens diezelfde bronnen zouden Eugenie en haar man eerder interesse hebben in de buurt van West Hollywood, en eerst willen huren en daarna pas kopen.

New York

Eugenie woonde van 2013 tot 2015 ook al in Amerika, in New York waar ze bij een veilinghuis werkte. Het bedrijf waar haar man Jack voor werkt, Discovery Land Company, heeft ook filialen in de Verenigde Staten, dus wie weet. Eugenie en Harry zijn in ieder geval heel close en ook Eugenie en Meghan zouden het heel goed kunnen vinden.

Tekst Royaltynl, bron Daily Mail, Nouveau, beeld GettyImages

Leestip

BESTEL HIER