×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Cristina fraudeerde met kinderfeest

  Declaratiegedrag punt van discussie

  Prinses Cristina fraudeerde met kinderfeest

  Prinses Cristina van Spanje is in opspraak geraakt omdat ze belasting zou hebben ontdoken op een aantal privéuitgaven. Volgens El Confidencial heeft de jongste dochter van koning Juan Carlos belastingvrijstelling aangevraagd voor onder meer de huur van haar appartement in Barcelona (á 7656 euro per maand) en een verjaardagsfeestje van één van haar kinderen.

  Cristina’s declaratiegedrag is al langer punt van discussie in Spanje, maar tot nu toe wist ze uit de handen van vrouwe justitia te blijven. Volgens de krant zou nieuw bewijs daar een einde aan kunnen maken. De kosten zouden zijn opgegeven als uitgaven van haar liefdadigheidsinstellingen.

  Uit een document dat in handen is van de krant zou blijken dat de prinses de kosten als niet gespecificieerd heeft opgegeven. Verder is haar handtekening aangetroffen in papieren die betrekking hebben op een eerdere zaak rond haar en haar man Iñaki Urdangarin. Daarmee zou zo’n 6 miljoen euro gemoeid zijn.

  14 september 2013 - 21:05