Prinses Beatrix naar Petra-tentoonstelling

Prinses Beatrix is dinsdagavond bij de opening van een tentoonstelling over de Jordaanse woestijnstad Petra, in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Ze krijgt gezelschap van twee prinsessen uit Jordanië. Prinses Sumaya bint El Hassan van Jordanië is aanwezig als vice-directeur van de Raad van Toezicht van het Jordan Museum.

Prinses Beatrix is dinsdagavond bij de opening van een tentoonstelling over de Jordaanse woestijnstad Petra, in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Ze krijgt gezelschap van twee prinsessen uit Jordanië.
Prinses Sumaya bint El Hassan van Jordanië is aanwezig als vice-directeur van de Raad van Toezicht van het Jordan Museum. Prinses Dana Firas is er als voorzitter van de Raad van Bestuur van de Petra National Foundation. De tentoonstelling 'Petra. Wonder in de woestijn' is tot en met 23 maart 2014 geopend.
Voor koning Willem-Alexander staan deze week twee officiële verplichtingen op het programma, zo blijkt uit de agenda op de website van het Koninklijk Huis. Dinsdag bezoekt hij het initiatief Gluren bij de Buren in Oosterwolde. Vrijdag is de koning aanwezig bij de opening van de nieuwe Campus van United World Colleges in Maastricht.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen