×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrix naar Petra-tentoonstelling

  Prinses Beatrix naar Petra-tentoonstelling

  Prinses Beatrix is dinsdagavond bij de opening van een tentoonstelling over de Jordaanse woestijnstad Petra, in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Ze krijgt gezelschap van twee prinsessen uit Jordanië. Prinses Sumaya bint El Hassan van Jordanië is aanwezig als vice-directeur van de Raad van Toezicht van het Jordan Museum.


  Prinses Beatrix is dinsdagavond bij de opening van een tentoonstelling over de Jordaanse woestijnstad Petra, in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Ze krijgt gezelschap van twee prinsessen uit Jordanië.
  Prinses Sumaya bint El Hassan van Jordanië is aanwezig als vice-directeur van de Raad van Toezicht van het Jordan Museum. Prinses Dana Firas is er als voorzitter van de Raad van Bestuur van de Petra National Foundation. De tentoonstelling 'Petra. Wonder in de woestijn' is tot en met 23 maart 2014 geopend.
  Voor koning Willem-Alexander staan deze week twee officiële verplichtingen op het programma, zo blijkt uit de agenda op de website van het Koninklijk Huis. Dinsdag bezoekt hij het initiatief Gluren bij de Buren in Oosterwolde. Vrijdag is de koning aanwezig bij de opening van de nieuwe Campus van United World Colleges in Maastricht.

  7 oktober 2013 - 10:36