×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie blijft in ziekenhuis

  Prinses Annemarie blijft in ziekenhuis

  Prinses Annemarie moet nog enige tijd 'uit voorzorg' in het ziekenhuis blijven. De hoogzwangere echtgenote van prins Carlos de Bourbon de Parme werd begin oktober opgenomen. Annemarie miste daardoor het huwelijk van haar zwager prins Jaime in Apeldoorn. Er was geen reden tot zorg aldus een woordvoerder van de familie.


  Prinses Annemarie moet nog enige tijd 'uit voorzorg' in het ziekenhuis blijven. De hoogzwangere echtgenote van prins Carlos de Bourbon de Parme werd begin oktober opgenomen.
  Annemarie miste daardoor het huwelijk van haar zwager prins Jaime in Apeldoorn. Er was geen reden tot zorg aldus een woordvoerder van de familie.
  Prinses Annemarie, werkzaam op de politieke redactie van de NOS in Den Haag, en prins Carlos verwachten eind november hun tweede kind. Ze hebben een dochter, Luisa Irene, die vorig jaar mei is geboren.

  16 oktober 2013 - 14:18