×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinselijk huwelijk in Istanbul

  Egyptische kroonprins trouwt Afghaanse prinses

  Prinselijk huwelijk in Istanbul

  Prins Muhammad Ali trouwt vrijdag met prinses Noal Zaher. De twee geven elkaar het jawoord in het Çırağanpaleis in Istanbul aan de Europese oevers van de Bosporus, meldt Hello! Magazine.


  Bij de ceremonie zijn verschillende royals uit Europa en het Midden-Oosten aanwezig, waaronder kroonprins Leka van Albanië met zijn verloofde Elia Zaharia. Daarnaast zijn zowel de Egyptische als de Afghaanse koninklijke families vertegenwoordigd.

  De zoon van Koning Fouad II van Egypte en de kleindochter van de laatste koning van Afghanistan, Mohammed Zahir Shah, ontmoetten elkaar tijdens een vakantie in Istanbul. De verloving werd op 27 april al gevierd in Istanboel. Koning Fouad II maakte de verloving van zijn oudste zoon even daarna bekend. Muhammad zou, als de monarchieën er nog zouden bestaan, kroonprins van Egypte en Sudan zijn.

  30 augustus 2013 - 12:33