×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Pieter-Christiaan vervangt zijn broer

  Prins Pieter-Christiaan vervangt zijn broer

  Prins Pieter-Christiaan vervangt dit weekeinde zijn zieke broer Bernhard tijdens de Trophy of the Dunes op het Circuit Park Zandvoort. Nu prins Bernhard vecht tegen lymfeklierkanker, is Pieter Christiaan de racepartner van Ricardo van der Ende in de BMW M3 van Ekris Motorsport.

  Het gelegenheidsduo doet volgens De Telegraaf mee aan twee gezamenlijke races voor het British GT Championship en het Dutch GT Championship van elk 60 minuten.

  Vorige week maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat de 43-jarige prins Bernhard, de tweede zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, een zeldzame vorm van lymfeklierkanker heeft.

  7 september 2013 - 11:36