×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip barbecuet graag zelf

  Prins Philip barbecuet graag zelf

  De Britse prins Philip (92) is de ideale gastheer. Afgelopen weekend heeft hij zelf achter de barbecue gestaan tijdens een diner voor de Nieuw-Zeelandse premier John Key in de tuinen van Balmoral Castle, de zomerresidentie van de Britse koninklijke familie. De man van koningin Elizabeth, die net hersteld is van een kijkoperatie in zijn buik, kookt graag tijdens familiebijeenkomsten. De prins had slechts een klein beetje assistentie nodig van een van de gasten. ''Wij hebben geholpen met het dekken van de tafel'', zei Key. ''Dit is vast het enige informele in het leven van de koninklijke familie.''


  De Britse prins Philip (92) is de ideale gastheer. Afgelopen weekend heeft hij zelf achter de barbecue gestaan tijdens een diner voor de Nieuw-Zeelandse premier John Key in de tuinen van Balmoral Castle, de zomerresidentie van de Britse koninklijke familie.
  De man van koningin Elizabeth, die net hersteld is van een kijkoperatie in zijn buik, kookt graag tijdens familiebijeenkomsten. De prins had slechts een klein beetje assistentie nodig van een van de gasten. ''Wij hebben geholpen met het dekken van de tafel'', zei Key. ''Dit is vast het enige informele in het leven van de koninklijke familie.''
  De premier bracht twee dagen door in het kasteel in de Schotse Hooglanden met zijn echtgenote Bronagh (49) en zijn kinderen Stephanie (20) en Max (18).
  Koningin Elizabeth maakte samen met het Nieuw-Zeelandse paar een toertje over het landgoed, terwijl prins Philip Max meenam op ganzenjacht. Max deed niet mee aan het schieten.
  De vrouwen in het gezelschap liepen een blokje om door de bossen rondom het kasteel. De Nieuw-Zeelandse premier heeft ook nog een potje golf gespeeld, maar kon helaas niet winnen van het team dat onder leiding stond van de landgoedmanager.

  26 september 2013 - 13:38