×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent te gast op opening filmfestival

  Prins Laurent te gast op opening filmfestival

  Het veertigste Film Fest Gent is dinsdagavond van start gegaan met het traditionele rode lopermoment, waarbij Vlaamse beroemdheden gezelschap kregen van prins Laurent. Bij het festival waren geen internationale sterren aanwezig, weet persbureau Belga. Maar wel veel bekende Vlamingen en politici.


  Het veertigste Film Fest Gent is dinsdagavond van start gegaan met het traditionele rode lopermoment, waarbij Vlaamse beroemdheden gezelschap kregen van prins Laurent.
  Bij het festival waren geen internationale sterren aanwezig, weet persbureau Belga. Maar wel veel bekende Vlamingen en politici.
  Ook van de partij was prins Laurent. Hij sprak op de rode loper met twee dames van het Gentse modelabel Black Balloon. "Hij kende ons verhaal en is een modeliefhebber", aldus Cléo Baele. "De aandacht die hij ons gaf, is een steuntje in de rug voor jonge ondernemers."
  Het Film Fest Gent loopt van 8 tot 19 oktober.

  9 oktober 2013 - 11:08