×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Jaime voor de wet getrouwd

  Zijn bruid is vanaf nu: Prinses Viktória

  Prins Jaime voor de wet getrouwd

  Prins Jaime de Bourbon de Parme is vanmiddag in Wijk bij Duurstede voor de wet getrouwd met Viktória Cservenyák. Het huwelijk vond in besloten kring plaats. Zaterdag vindt in Apeldoorn de kerkelijke inzegening plaats, in de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingkerk. Bij die plechtigheid zal een groot deel van de koninklijke familie aanwezig zijn.


  Prins Jaime de Bourbon de Parme is vanmiddag in Wijk bij Duurstede voor de wet getrouwd met Viktória Cservenyák. Het huwelijk vond in besloten kring plaats. Zaterdag vindt in Apeldoorn de kerkelijke inzegening plaats, in de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingkerk. Bij die plechtigheid zal een groot deel van de koninklijke familie aanwezig zijn. Het aansluitende feest is op Paleis Het Loo. De prins en zijn bruid, die in Hongarije is geboren en vanaf haar achtste in Nederland opgroeide, kennen elkaar ruim een jaar. Ze werden in juli al samen gezien op het muziekfestival dat kroonprinses Mette Marit in Skaugum organiseerde ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van kroonprins Haakon. Een maand later maakte prins Jaime zijn verloving bekend. In het nieuwe nummer van Royalty, dat 11 oktober verschijnt, een uitgebreide reportage van de bruiloft.

  3 oktober 2013 - 20:43