×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry op de bres voor hulporganisatie

  Prins Harry op de bres voor hulporganisatie

  De Britse prins Harry was donderdagavond op een receptie aanwezig van MapAction, een organisatie die hulp biedt in rampgebieden. Harry is beschermheer van de hulporganisatie. MapAction maakt kaarten voor reddingswerkers zodat ze na een ramp kunnen zien waar hun hulp het meest nodig is. Sinds de lancering in 2002 zijn er miljoenen mensen mee geholpen.


  De Britse prins Harry was donderdagavond op een receptie aanwezig van MapAction, een organisatie die hulp biedt in rampgebieden. Harry is beschermheer van de hulporganisatie.

  MapAction maakt kaarten voor reddingswerkers zodat ze na een ramp kunnen zien waar hun hulp het meest nodig is. Sinds de lancering in 2002 zijn er miljoenen mensen mee geholpen.

  De receptie was bedoeld om geld in te zamelen voor MapAction. "We zijn dankbaar voor de vrijgevigheid die prins Harry toont bij zijn voortdurende betrokkenheid bij ons werk", zei Liz Hughes van MapAction tegen Daily Express. "Unieke evenementen als deze receptie bieden ons een perfecte gelegenheid om geldschieters te werven en en meer steun op de lange termijn te krijgen voor onze organisatie."

  26 september 2013 - 22:52