×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry naar Australië

  Prins Harry naar Australië

  De Britse prins Harry zal in oktober voor het eerst een officieel bezoek brengen aan Australië. Dat maakt premier Tony Abbott bekend, melden diverse Australische media.


  Abott zegt erg uit te kijken naar een ontmoeting met de prins. “Australiërs hebben warme gevoelens voor het koningshuis”, zegt hij.

  De prins (28) zal allerlei evenementen bijwonen rondom de herdenking van de eerste keer dat de Koninklijke Australische Vloot de haven van Sydney binnenvoer. De festiviteiten vinden plaats van 3 tot en met 11 oktober.

  Prins Harry werkt als Apache-helikopterpiloot voor het Britse leger. Hij staat daar bekend als ‘Captain Wales’. In 2003 bezocht hij het land al eens, toen hij klaar was met de middelbare school.

  23 september 2013 - 14:32