×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ’Prins Harry is de beste danser’

  ’Prins Harry is de beste danser’

  Prins Harry is de beste danser van de Britse royals. Dat denkt in elk geval jurylid Len Goodman van het dansprogramma Strictly Come Dancing op de BBC. De choreograaf vermoedt dat de 29-jarige prins de beste ‘moves’ heeft van de koninklijke familie, schrijft hij in een stuk op de site van Daily Mail. Prins William, prins Charles en zelfs Harry’s oma koningin Elizabeth zouden allemaal naast de roodharige prins verbleken op de dansvloer.


  Prins Harry is de beste danser van de Britse royals. Dat denkt in elk geval jurylid Len Goodman van het dansprogramma Strictly Come Dancing op de BBC.

  De choreograaf vermoedt dat de 29-jarige prins de beste ‘moves’ heeft van de koninklijke familie, schrijft hij in een stuk op de site van Daily Mail. Prins William, prins Charles en zelfs Harry’s oma koningin Elizabeth zouden allemaal naast de roodharige prins verbleken op de dansvloer.

  De 69-jarige danskenner baseert zich op beelden van de royals tijdens openbare optredens die door de jaren heen te zien zijn geweest. Zo zijn er beelden bekend van Harry op Jamaica tijdens het uitvoeren van een traditionele dans. Vooral de heupbewegingen van de prins konden op Goodmans waardering rekenen.

  “Hij heeft ritmegevoel, vermaakt zichzelf. Hij gaat er echt voor”, aldus Goodman. Harry krijgt van hem een tien. Zijn stiefmoeder Camilla kan op een negen rekenen. Zij heeft een goede houding en veel expressie op haar gezicht als ze danst.

  27 september 2013 - 16:04