×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Félix trouwt over een week

  Prins Félix trouwt over een week

  Prins Félix en zijn verloofde Claire Lademacher trouwen volgende week op dinsdag 17 september in Duitsland. De voorbereidingen voor de grote dag zijn volgens Hello! Magazine in volle gang.
  Hoewel het huwelijk geen officiele staatsgebeurtenis is, wil dat volgens het blad niet zeggen dat de royalty-fans niet warm lopen voor de bruiloft. Het huwelijk van Félix zal niet lijken op die van zijn broer prins Guillaume. Zijn bruiloft nam in oktober 2012 twee dagen in beslag.
  Prins Félix is de tweede zoon van groothertog Henri van Luxemburg en groothertogin Maria Teresa. De twee verloofden leerden elkaar kennen op de kostschool in Zwitserland, later studeerden ze samen in Rome.

  11 september 2013 - 13:30