×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Bernhard ernstig ziek

  Zoon Margriet heeft lymfklierkanker

  Prins Bernhard ernstig ziek

  De Rijksvoorlichtingsdienst heeft namens de Koninklijke Familie het volgende meegedeeld: 'Bij Zijne Hoogheid Prins Bernhard van Oranje-Nassau van Vollenhoven is onlangs een vorm van lymfklierkanker (non-Hodgkin lymfoom) geconstateerd. Deze ziekte, die nog nader wordt onderzocht, zal voorlopig het dagelijks functioneren van de Prins belemmeren. De Prins wordt al enige jaren behandeld voor de ziekte van Crohn.' Prins Bernhard is de tweede zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Hij werd op Eerste Kerstdag 1969 geboren. De prins, die een succesvol zakenman is, is getrouwd met Annette Sekreve. Zij hebben drie kinderen. De prins woont met zijn gezin in Amsterdam. Tot 30 april 2013 was hij troongerechtigd en lid van het Koninklijk Huis. Hij verloor het lidmaatschap Koninklijk Huis automatisch op het moment dat zijn neef Willem-Alexander Koning der Nederlanden werd.


  29 augustus 2013 - 20:59