×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew was woest op agenten

  ’Weet je niet wie ik ben?’

  Prins Andrew was woest op agenten

  Prins Andrew ging afgelopen woensdag door het lint, toen hij staande werd gehouden in de tuinen van Buckingham Palace. Bronnen vertellen dat de 53-jarige zoon van koningin Elizabeth II alsmaar tegen de agenten schreeuwde: ”Weet je niet wie ik ben?!”
  Andrew zou geweigerd hebben om zijn handen omhoog te doen en op de grond te gaan liggen. ”De hertog was ziedend. Hij had een rood hoofd en schreeuwde” onthult een ingewijde aan Daily Record. ”Het liep hoog op, omdat hij maar bleef herhalen: ‘Weet je dan niet wie ik ben?!”’
  Uiteindelijk realiseerden de agenten wie ze voor zich hadden en boden duizendmaal hun excuses aan. ”Andrew moest er niets van weten. Hij gaf ze ervan langs en schreeuwde tegen ze alsof hij een schoolhoofd was, voordat hij woest terugliep naar het paleis.”
  De voormalig bodyguard van de Britse royals, Ken Wharfe, is niet verbaasd dat de broer van prins Charles door het lint is gegaan. ”Hij is altijd het meest pompeuze en arrogante lid van de koninklijke familie geweest.”

  9 september 2013 - 16:30