×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prince Andrew High School overweegt andere naam

  "Mensen zijn boos"

  Prince Andrew High School overweegt andere naam

  Een school in het Canadese Dartmouth die naar de Britse prins Andrew is vernoemd, overweegt zijn naam te veranderen.


  Rector Brad McGowan wil in het nieuwe jaar daarover een knoop doorhakken nu de prins in ongenade is gevallen vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik en zijn banden met de pedofiele miljardair Jeffrey Epstein.

  “Er zijn mensen die vinden dat de naam niet langer overeenkomt met de waarden van de gemeenschap. Ze zijn boos”, zegt McGowan van de Prince Andrew High School tegen CTV News. De school opende zijn deuren in 1960 en draagt sindsdien de nu controversiële naam.

  Niet iedereen is dan ook voorstander van een naamswijziging. “Ik ben me ervan bewust dat aan beide kanten emoties zullen zijn en dat mensen zullen zeggen dat dit al zestig jaar de naam van de school is en het belangrijk is dat het zo blijft”, zegt McGowan.

  20 december 2019 - 10:14