×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Peetoom prins George maakt pikant filmpje

  Hij had al een bedenkelijke reputatie

  Peetoom prins George maakt pikant filmpje

  Guy Pelly heeft, daags nadat prins William hem aanwees als peetvader van zijn zoon George, voor de nodige opschudding gezorgd. Ter promotie van zijn nachtclub zette hij een nogal pikante video online.
  In de clip zijn onder meer topless dames, gehuld in spannende leren pakjes, te zien die het aanleggen met een man. Het drie minuten durende filmpje maakt volgens IB Times reclame voor een nieuw feest, Do Not Disturb, in zijn club Tonteria.
  Pelly had toch al een ietwat bedenkelijke reputatie. Hij staat bekend als een feestbeest en iemand die veel drinkt. Ook zou hij prins Harry in het verleden voorzien hebben van cannabis en was hij met Harry bij het veelbesproken verkleedfeest waar de roodharige prins een Nazi-uniform droeg.
  De verwachting is dat er in totaal drie peetvaders en drie peetmoeders voor George worden benoemd. Thomas Van Straubenzee, Jamie Lowther-Pinkerton, Tiggy Legge-Bourke en Pippa Middleton worden genoemd. De zes peetouders zullen aanwezig zijn bij de doop van de prins, die waarschijnlijk deze herfst zal plaatsvinden.

  2 september 2013 - 12:42