Peetoom prins George maakt pikant filmpje

Guy Pelly heeft, daags nadat prins William hem aanwees als peetvader van zijn zoon George, voor de nodige opschudding gezorgd. Ter promotie van zijn nachtclub zette hij een nogal pikante video online.
In de clip zijn onder meer topless dames, gehuld in spannende leren pakjes, te zien die het aanleggen met een man. Het drie minuten durende filmpje maakt volgens IB Times reclame voor een nieuw feest, Do Not Disturb, in zijn club Tonteria.
Pelly had toch al een ietwat bedenkelijke reputatie. Hij staat bekend als een feestbeest en iemand die veel drinkt. Ook zou hij prins Harry in het verleden voorzien hebben van cannabis en was hij met Harry bij het veelbesproken verkleedfeest waar de roodharige prins een Nazi-uniform droeg.
De verwachting is dat er in totaal drie peetvaders en drie peetmoeders voor George worden benoemd. Thomas Van Straubenzee, Jamie Lowther-Pinkerton, Tiggy Legge-Bourke en Pippa Middleton worden genoemd. De zes peetouders zullen aanwezig zijn bij de doop van de prins, die waarschijnlijk deze herfst zal plaatsvinden.