×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Het Loo heropent fotostudio

  Paleis Het Loo heropent fotostudio

  Koningin Wilhelmina heeft op Paleis Het Loo in Apeldoorn een portretstudio laten bouwen. Daar konden de officiële foto's van het koninklijk gezin worden gemaakt. Zaterdag en zondag kunnen bezoekers van het paleis zich laten vereeuwigen in deze koninklijke omgeving, die voor de gelegenheid weer helemaal authentiek wordt ingericht.


  De ‘koninklijke’ fotoshoot markeert de start van de expositie Het Oranje Fotoalbum. De koninklijke familie heeft het volk altijd een piepklein kijkje in hun privéleven gegund door af en toe eigen kiekjes te verspreiden. Vooral koningin Juliana, prins Bernhard en prins Claus maakten graag foto’s. De tentoonstelling toont een eeuw van privémomenten van de Oranjes.

  De expositie is tot en met 24 november te zien.

  18 september 2013 - 10:44