×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Overhandiging Droomboek live op tv

  NOS zendt live uit vanaf Paleis Het Loo

  Overhandiging Droomboek live op tv

  De overhandiging van het Droomboek aan koning Willem-Alexander is op 5 september rechtstreeks te zien op televisie. De NOS zendt de ceremonie in Paleis Het Loo uit. 's Avonds volgt er nog een extra programma met onder meer een reportage van de inzendingen, liet de omroep dinsdag weten.


  Het Droomboek is een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging. Dat nodigde iedereen uit om een ‘positief gestemde droom voor ons land’ in te sturen. De 300 toekomstdromen moeten Willem-Alexander, maar ook alle andere Nederlanders inspireren. In totaal kreeg het comité 6500 inzendingen, waaruit een jury van bekende Nederlanders een selectie heeft gemaakt.

  De uitzending van de overhandiging van het eerste exemplaar begint om 15.29 uur op Nederland 1 en duurt tot 16.22 uur. Het avondprogramma is te zien van 19.27 tot 19.53 uur, eveneens op Nederland 1. Astrid Kersseboom doet de presentatie.

  27 augustus 2013 - 13:02