Ophef over filmposter Diana

In Frankrijk en Groot-Brittannië is ophef ontstaan over een poster van de film Diana. Die is opgehangen vlakbij de plek waar de Britse prinses in 1997 bij een verkeersongeval om het leven kwam. De poster, met Naomi Watts als prinses Diana, was opgehangen op een reclamebord bij de tunnel waar het ongeluk gebeurde. Niet ver van de plek is zelfs een onofficieel monument waar fans boodschappen en bloemen neerleggen ter nagedachtenis aan de prinses.

In Frankrijk en Groot-Brittannië is ophef ontstaan over een poster van de film Diana. Die is opgehangen vlakbij de plek waar de Britse prinses in 1997 bij een verkeersongeval om het leven kwam.
De poster, met Naomi Watts als prinses Diana, was opgehangen op een reclamebord bij de tunnel waar het ongeluk gebeurde. Niet ver van de plek is zelfs een onofficieel monument waar fans boodschappen en bloemen neerleggen ter nagedachtenis aan de prinses.
Een goede vriend van Diana is woedend, meldt Daily Mail. “Het is schaamteloze reclame voor een film die niet eens gemaakt had mogen worden”, laat de vriend weten.