×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ophef over filmposter Diana

  Ophef over filmposter Diana

  In Frankrijk en Groot-Brittannië is ophef ontstaan over een poster van de film Diana. Die is opgehangen vlakbij de plek waar de Britse prinses in 1997 bij een verkeersongeval om het leven kwam. De poster, met Naomi Watts als prinses Diana, was opgehangen op een reclamebord bij de tunnel waar het ongeluk gebeurde. Niet ver van de plek is zelfs een onofficieel monument waar fans boodschappen en bloemen neerleggen ter nagedachtenis aan de prinses.


  In Frankrijk en Groot-Brittannië is ophef ontstaan over een poster van de film Diana. Die is opgehangen vlakbij de plek waar de Britse prinses in 1997 bij een verkeersongeval om het leven kwam.
  De poster, met Naomi Watts als prinses Diana, was opgehangen op een reclamebord bij de tunnel waar het ongeluk gebeurde. Niet ver van de plek is zelfs een onofficieel monument waar fans boodschappen en bloemen neerleggen ter nagedachtenis aan de prinses.
  Een goede vriend van Diana is woedend, meldt Daily Mail. “Het is schaamteloze reclame voor een film die niet eens gemaakt had mogen worden”, laat de vriend weten.

  30 september 2013 - 17:49